Denar ob gledanju Televizije

 

Pridobite si Vrhunski Set-Top-Box - Uživajte v Televiziji in Zaslužite Hkrati!

Ste vedeli, da imate možnost prejemati plačila ob ogledu reklame na televiziji? 

Kmalu bo to mogoče pri Vas doma! 

Prijavi se sedaj!

Spoštovani gledalci,

Predstavljamo vam popolnoma preoblikovan set-top-box, ki bo spremenil vaše dojemanje televizijskega gledanja. Pripravite se na nepozabno izkušnjo z našim inovativnim izdelkom, ki združuje zabavo, prilagodljivost in priložnost za zaslužek.

Kako bi se vam zdelo, če bi med gledanjem televizije lahko zaslužili? Naš set-top-box je opremljen s sistemom, ki vam omogoča pridobivanje dobička z ogledom prilagojenih oglasov. Ne samo, da boste uživali v svojih najljubših vsebinah, ampak boste hkrati tudi prejemali nagrade za ogled reklam. To je prava revolucija na področju televizijskega oglaševanja!

Poleg tega smo se osredotočili na popolno prilagodljivost set-top-boxa, da izpolnimo vse vaše potrebe. Z našim naprednim vmesnikom lahko povsem po svojih željah prilagajate izgled, funkcionalnosti in vsebine, ki jih želite imeti na svojem zaslonu. Ne glede na to, ali ste športni navdušenec, ljubitelj filmov, zagovornik novic ali strasten igralec, boste imeli popoln nadzor nad svojo televizijsko izkušnjo.

Tukaj je le nekaj ključnih funkcij našega set-top-boxa:

1. Zaslužite denar z ogledom oglasov: Naša inovativna platforma omogoča prikaz prilagojenih oglasov med prekinitvami programa ali na posebnih mestih na zaslonu. Vsak ogled oglasa vam prinese denarno nagrado, ki jo lahko izkoristite na različne načine.

2. Prilagodljivost v vaših rokah: Izberite svojo priljubljeno tematiko, ki vas zanima. Sistem vam dostavlja le reklame, ki vas zanimajo in ob prilagodljivem času

Poudarki

Najprej se prijavite, da dobite set-top box ob televizorju. Signal za TV potuje preko box-a.

Reklame se prikažejo v delčku okna, medtem ko vi gledate oddajo.


Reklama je brez zvoka in po nekaj sekundah sama izgine.


Z dodatnim daljincem in reklamami posebnega tipa lahko ob prikazu reklame artikel direktno naročite.

 

Nastavitve reklam po želji 

Sami lahko nastavite pogostost prikaza reklam, pa tudi področje.

 

Prosimo vas, da IzpolnIte poizvedovalno anketo